0 προϊόντα

Πληροφορίες - ενημερώσεις

Ακρυλική βαφή-μή κιτρινίζουσα

Γιατί κιτρινίζει τό χρώμα τών ντουλαπιών; Η σημασία τών ακρυλικών βαφών.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Όταν ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας και ειδικώτερα

όταν το υλικό των προσόψεων και των εμφανών επιφανειών επιδέχεται βαφής (π.χ. ξύλο, καπλαμάς, mdf λακαριστό κ.λ.π.), πάντοτε επισημαίνουμε με τον εντονώτερο τρόπο την σημασία μιάς σημαντικής λεπτομέρειας: ότι οι πάσης φύσεως βαφές και βερνίκια που χρησιμοποιούμε είναι ακρυλικά.

Δυστυχώς οι πελάτες μας  σχεδόν όλοι, δεν γνωρίζουν ποια είναι η μεγίστη σημασία αυτού του ζητήματος.

Τά κοινά βερνίκια έχουν ως βασικό συστατικό την χημική ουσία πολυουρεθάνη η οποία έχει το μειονέκτημα ότι με την πάροδο του χρόνου κιτρινίζει.Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος εξ αιτίας του οποίου βλέπετε μετά από 1 χρόνο τά λευκά σας έπιπλα να έχουν κιτρινίσει!

akryl4

 

Τά ακρυλικά βερνίκια όμως τά οποία έχουν διαφορετική χημική σύσταση όσα χρόνια κι άν περάσουν δέν αλλοιώνεται ούτε κατ’ ελάχιστον το χρώμα τους! Γι αυτό άλλωστε κι έχουν υψηλότερο κόστος.

Όταν το έπιπλο είναι τελειωμένο δεν μπορεί κανείς να διακρίνη άν τα βερνίκια και οι βαφές που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ακρυλικά ή πολυουρεθάνης. Είναι καθαρά θέμα εμπιστοσύνης! Και βέβαια άν κακώς χρησιμοποιηθούν ακατάλληλα βερνίκια και όχι ακρυλικά, τό λάθος δεν διορθώνεται, ό,τι έχει κιτρινίσει είναι για πέταμα!

Εμείς, η Sylko-Λιάκος, πάντοτε προβάλλουμε το ζήτημα τής αξιοπιστίας ως κορυφαίο κριτήριο επιλογής για τά έπιπλα κουζίνας και τις ντουλάπες υπνοδωματίων.

 

Akryl5

Δεν είναι ένα συνηθισμένο σχήμα λόγου το ότι:

«Τα ελληνικά έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίων Sylko-Λιάκος διακρίνονται γιά την υψηλή τους αισθητική και συνοδεύονται απο 5ετή γραπτή εγγύηση.

Παράγουμε από τό 1981 προϊόντα υψηλής ποιότητος που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πάντοτε ευχαριστημένων πελατών μας, με τους οποίους έχουμε σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης»

Εκτύπωση Email

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΕΔΡΑ

Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458,
Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
Δευτέρα ως Παρασκευή: 08.30 - 15.00
210-2441443 * 6974-256445 (08:00 - 20:00)
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προ επισκέψεως να προηγείται τηλεφώνημα.

0 προϊόντα
  • Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458
  • Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
  • 210-2441443 * 6974-256445 (08:00-20:00)