0 προϊόντα

Διαδικασία συναλλαγής με την Sylko-Λιάκος

 Θέλετε να τοποθετήσετε στον χώρο σας καινούργια έπιπλα κουζίνας ή ντουλάπες υπνοδωματίων...

Υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι αναφορικώς προς την διαδικασία:

. α) Ελάτε στο εργοστάσιο (όπου είναι η έδρα της επιχειρήσεως και η έκθεση με όλα τα παραγόμενα προϊόντα μας) φέρνοντας μαζί σας μία πρόχειρη κάτοψη με τις διαστάσεις του χώρου τής κουζίνας ή αν πρόκειται περί ντουλάπας, το ύψος του δωματίου (από το δάπεδο ως το ταβάνι) και το μήκος. 

. β) Άν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να έλθετε, μπορείτε τα ανωτέρω να μας τα αποστείλετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αναγράφοντας τα στοιχεία σας.

. Βάσει των διαστάσεων θα κάνουμε μελέτη (σχέδιο) και βάσει αυτού θα βγάλουμε αναλυτικό κοστολόγιο και θα σας ενημερώσουμε σχετικώς.

. Άν συμφωνήσουμε και δώσετε παραγγελία, και εφόσον αναλάβουμε και την τοποθέτηση, τα ακριβή μέτρα του χώρου θα τα πάρουμε εμείς. Επίσης, άν υπάρχουν παλαιά ερμάρια μπορούμε με ειδική χρέωση να αναλάβουμε το ξήλωμά τους.

. Η μελέτη και η αναλυτική προσφορά ισχύει βεβαίως και στην περίπτωση που ο πελάτης θα τα φτιάξη μόνος του. Ο χρόνος παραδόσεως εξαρτάται απο τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και κυμαίνεται από λίγες ημέρες ως έναν μήνα.

. Τα ελληνικά έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες υπνοδωματίων Sylko-Λιάκος διακρίνονται γιά την υψηλή τους αισθητική και συνοδεύονται απο 5ετή γραπτή εγγύηση. Οι τιμές τους θα είναι για σας μία ευχάριστη έκπληξη, έχουμε δε οικονομικές επιλογές για κάθε πορτοφόλι.

Παραδίδουμε τά προϊόντα μας σέ όλη τήν Ελλάδα

Παράγουμε από τό 1981 προϊοντα υψηλής ποιότητος που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πάντοτε ευχαριστημένων πελατών μας, με τους οποίους έχουμε σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Επιπροσθέτως δε, αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα στηρίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Στηρίξτε τις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις, αγοράστε ελληνικά έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες Sylko-Λιάκος !

 

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΕΔΡΑ

Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458,
Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
Δευτέρα ως Παρασκευή: 08.30 - 15.00
210-2441443 * 6974-256445 (08:00 - 20:00)
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προ επισκέψεως να προηγείται τηλεφώνημα.

0 προϊόντα
  • Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458
  • Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
  • 210-2441443 * 6974-256445 (08:00-20:00)