0 προϊόντα

Πληροφορίες - ενημερώσεις

Διαχρονική πρωτοπορία και αξιοπιστία

Διαχρονική πρωτοπορία και αξιοπιστία...

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το 1991 η επιχείρησή μας συμμετείχε στήν έκθεση Interwood που πραγματοποιήθηκε τον

Φεβρουάριο στις εγκαταστάσεις του Ο.Λ. Πειραιώς.

Μεταξύ των επισκεπτών του περιπτέρου μας ήταν και ο κ. Herbert Waibel ως εκπρόσωπος του Αυστριακού οίκου Blum με τον οποίο είχαμε συνεργασία μέσω του τοπικού του αντιπροσώπου.

Τα μεταλλικά συρτάρια ήταν το κύριο προϊόν αυτού του οίκου το οποίο εμείς χρησιμοποιούσαμε για τον εξοπλισμό των επίπλων κουζίνας. Αποτελούσε για εκείνη την εποχή μία μεγάλη καινοτομία αν ληφθεί υπ' όψιν ότι οι πλείστοι των ανταγωνιστών μας χρησιμοποιούσαν συρτάρια μελαμίνης!

Στο διαφημιστικό μας έντυπο παρουσιάζαμε με πολλές λεπτομέρειες τα σημεία ποιοτικής υπεροχής των επίπλων κουζίνας και ντουλαπών Sylko-Λιάκος έναντι των ανταγωνιστών μας. Δίναμε έτσι την δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίση και να επιλέξη αναλόγως. 

Η επιστολή την οποία μας απέστειλε ο κ. Herbert Waibel παρατίθεται μεταφρασμένη κατωτέρω και τα λέει όλα:

Blum1

Αγαπητέ κ. Λιάκο,

Ήταν ευχάριστο που σας συνάντησα επι τη ευκαιρία της εκθέσεως Interwood στο τέλος Φεβρουαρίου στήν Αθήνα.

Όταν επέστρεψα στο γραφείο μου μελέτησα το έντυπό σας προσεκτικά και θα πρέπει να σας κάνω μία φιλοφρόνηση.Είναι ένα από τα καλλίτερα εικονογραφημένα έντυπα που έχω δει ποτέ λόγω της πολλής προσοχής που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες.

Θα πρέπει να πώ ότι αντιλαμβάνεσθε την φιλοσοφία "Συνολικό όφελος του πελάτη" διότι επισημαίνετε στους πελάτες τα πλεονεκτήματα που έχετε ενσωματώσει γι αυτούς στις κουζίνες σας.

Είμαστε φυσικά υπερήφανοι διότι τα δικά μας εξαρτήματα προσθέτουν αξία στις κουζίνες σας, για τα οποία εξηγείτε πολύ καλά πόσες φορές μπορεί ένα συρτάρι να ανοίξη και να κλείσει καθώς επίσης πόσοβάρος αντέχει αλλά και την γενικωτερη αντοχή του.

Τελικώς θα θελαμε να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι που είμαστε προμηθευτές της αξιοσέβαστης εταιρείας σαςκαι σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Με τις καλλίτερες ευχές μας διατελούμε.

Julius Blum GmbH

Herbert Waibel

Blum5

Έκτοτε και μέχρι σήμερα που γράφεται αυτό το άρθρο, έχουν περάσει 28 ολόκληρα χρόνια καί η Sylko-Λιάκος εξακολουθεί από το 1981 να πρωτοπορεί προσφέροντας "Συνολικό όφελος στον πελάτη" με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό.

 

 

Εκτύπωση Email

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΕΔΡΑ

Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458,
Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
Δευτέρα ως Παρασκευή: 08.30 - 15.00
210-2441443 * 6974-256445 (08:00 - 20:00)
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προ επισκέψεως να προηγείται τηλεφώνημα.

0 προϊόντα
  • Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458
  • Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
  • 210-2441443 * 6974-256445 (08:00-20:00)