0 προϊόντα

Πληροφορίες - ενημερώσεις

Έπιπλα κουζίνας κι ό,τι νάναι ή Sylko-Λιάκος;

Έπιπλα κουζίνας κι ό,τι νάναι;

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Έπιπλα Κουζίνας κι ό,τι νάναι, ή Έπιπλα Κουζίνας Sylko-Λιάκος ;

Οι απαιτήσεις που υπάρχουν από μιά σύγχρονη κουζίνα είναι πάρα πολλές.Κι αυτό είναι φυσικό γιατί εκεί που είναι τά έπιπλα κουζίνας,

είναι ο χώρος στον οποίον όλα τα μέλη της οικογενείας περνούν αρκετές ώρες της ημέρας τους. Ο καθένας όμως, θέλει αυτός ο χώρος με τα ντουλάπια κουζίνας να ικανοποιεί τις προσωπικές του ανάγκες, τις προσωπικές του αισθητικές προτιμήσεις και να είναι μία προέκταση της προσωπικότητός του.

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί παράγοντες που κάνουν τά ελληνικά έπιπλα κουζίνας που παράγουμε στό εργοστάσιό μας στίς Αχαρνές να τα κατατάσσουν στήν πρώτη γραμμή της προτιμήσεως των καταναλωτών.

  1. Αντοχή υλικών
  2. Στιβαρότης κατασκευής
  3. Λειτουργικότης
  4. Βελτιστοποίηση αξιοποιήσεως χώρων
  5. Εργονομική διάταξη

Ως συνέχεια τών ανωτέρω, η λεπτομερής μελέτη και σχεδίαση στα έπιπλα κουζίνας είναι για εμάς το Α και το Ω όταν δημιουργούμε μία σύνθεση! Κάθε σύνολο είναι μία προσωπική δημιουργία όπου το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει διαλέξει ο πελάτης! Έτσι λοιπόν, εμείς στην Sylko-Λιάκος, είτε έχουμε νά κάνουμε με μιά μοντέρνα κουζίνα είτε με μία κλασική κουζίνα επιδεικνύουμε μεν την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία αλλά με τίς σχετικές αποκλίσεις που επιβάλλει τό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάποιοι δυστυχώς κάνουν το σφάλμα να εμπιστεύονται όλη αυτή την διαδικασία σε μικροκατασκευαστές οι οποίοι δεν έχουν καμία υποδομή που να μπορεί να εγγυηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εννοούμε βεβαίως τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, τις γνώσεις και τήν εμπειρία και πολλάκις την γενικώτερη αξιοπιστία. Ο παράγων «χαμηλή τιμή» γίνεται κατά κανόνα το πονηρό δόλωμα για την απογοήτευση που κατά κανόνα έπεται. Και τελικώς, η «χαμηλή τιμή» αποδεικνύεται πανάκριβη....

Πέραν όμως όλων των ανωτέρω, υπάρχει κι άλλος ένας σπουδαίος λόγος νά προτιμήσετε τα έπιπλα κουζίναςντουλάπια κουζίνας όπως άλλοι προτιμούν): είναι προϊόντα ελληνικά ! Κατασκευάζονται από ελληνικά χέρια,τα δικά σας, του συγγενικού σας προσώπου, του φίλου σας, του γείτονός σας. Όταν αγοράζετε ελληνικά έπιπλα κουζίνας ουσιαστικά στηρίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό!

Sylko-Λιάκος, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία απο το 1981.

Ετικέτες: ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Εκτύπωση Email

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ-ΕΔΡΑ

Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458,
Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
Δευτέρα ως Παρασκευή: 08.30 - 15.00
210-2441443 * 6974-256445 (08:00 - 20:00)
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προ επισκέψεως να προηγείται τηλεφώνημα.

0 προϊόντα
  • Α' Είσοδος: Κωνσταντινουπόλεως 458
  • Β' Είσοδος: Νεραντζούλας 18, Αχαρναί 13677
  • 210-2441443 * 6974-256445 (08:00-20:00)